Yeni Kazanç Sistemi: DurmaPlay




Resmi Site: https://www.durmaplay.com
Referans: https://www.durmaplay.com/kayit?ref=607b19a73e4d3b46a4c938a411e87565
Sadece Tıklama: https://www.durmaplay.com/ref/cmzsln

          Merhaba arkadaşlar. Yeni keşfettiğim bir siteyi sizlerle paylaşıyorum. Site aslında bir oyun satış sitesi tıpkı Steam'a benziyor. Steam gibi PC platformu için digital oyun satışı yapıyorlar. Sitenden oyunları digital olarak satın alıp indiriyorsunuz. Site yeni olduğundan dolayı bir kampanya yapmışlar. Oldukça kazandıran bir kampanyaya benziyor. Konuyu webmastersitesinde gördüm ve epey ödeme alanlar mevcut. Sitede yapmanız gereken siteye mail adresinizle üye olmak ve referans linki oluşturmak. Bu link sayesinde arkadaşlarınızın tıklamalarından para kazanacaksınız. Yani üye olmak zorunda değiller. Sadece tıklamaları yeterli. Sitenin adresini yukarıda verdim. Sadece tıklama yerine tıklayarak bana 2 altın kazandırabilirsiniz. Veya referansımdan üye olarak sizde bende kazanabilirim. Siteye referans ile üye olup tc kimlik doğrulaması ve telefon doğrulaması yaptıktan sonra 150 altın kazanıyorsunuz. Amacımız burada altınları kazanmak ve kazandığımız altınları paraya dönüştürmek. Siteden PayPal yoluyla veya çeşitli banka havalesi ödemeleriyle para kazanmak mümkün. Henüz aldığım bir ödeme yok fakat forumdaki konuda bir çok kişi PayPal'dan ve banka havalesinden para almış. Bizde yapalım çok zor değil. Adım adım yapmanız gerekenleri anlatıyorum.




          Siteye yukarıdaki linkten referanslı veya referanssız üye olduktan sonra Tc kimlik doğrulaması yapıyorsunuz. Sizden istenen Tc Kimlik no, kimlikte yazan ad soyad ve doğum tarihiniz. Bunları giriyorsunuz eğer doğruysa sistem otomatik onaylıyor. Sonrasında ücretsiz cep telefonu doğrulaması var. Doğrulama yaptıktan hemen sonra link oluşturmalısınız. Yukarıdaki resimdeki gibi altın madenine tıklayın. Yani kazandığınız 150 altına. Sonrasında açılan sayfada nasıl altın kazanırıma tıklayın ve 1.adımı geçin. Birinci adımı geçtikten sonra hemen alt tarafta "Referans linkleriniz size altın yağdırsın" yazan bölüme gelin. Burada yapmanız gerken bizden istenen referans linkini oluşturmak. Çok basit doğru sırada yaparsanız bir kaç dakikanızı alacaktır. Referans linki oluştura tıklayın. Referans linki yazan yere kullanıcı adınızı yazabilirsiniz örneğin ben cmzsln yazdım. Sizde kendi kullancı adınızı belirtebilirsiniz. Sonrasında referans linkine tıklayan kişinin bağlanacağı site konusunu belirlemeniz gerekiyor. Burada yapmanız gereken "referans linkinin bağlanacağı durmaplay sayfasını seçin" yazan yere tıklayın ayrı bir pencere açılacak. Burada herhangi bir oyunun adını yazabilirsiniz. Örneğin GTA. Gta yazdıktan sonra sitede gta ile ilgili satış linkleri, gta ile ilgili konular gelecek önünüze tıpkı alttaki resimdeki gibi.


         
          Herhangi bir konu olabilir çokta mühim değil. Bir konuyu seçtikten sonra seç'e basın ve o konuyu işaretleyin. Böylece vereceğiniz referans linkine tıklayan kişi sitedeki o konuya gelecek. 
Bunuda seçtikten sonra referans linkini oluştura basın ve kendi referans linkinizi oluşturun. Bu referans linki arkadaşlarınıza tıklaması için vereceğiniz referans linki olacak. Tıpkı benim linkim gibi dilerseniz tıklayabilirsiniz: https://www.durmaplay.com/ref/cmzsln Her tıklamalarında size 2 altın kazandıracak. Facebook'dan veya benzer sosyal ağlardan arkadaşlarınız akrabalarınıza bu linki  yollamanız yeterli. Biriken altınlarımızı daha sonra nakite çevireceğiz. 

          Nakite çevirme işleminide şu şekilde yapacağız: İlk olarak altın madeninize  tıklayın. Altın madeni menüsünün içindeki anasayfa yazan yere tıklayın. Referans linkiniz gelecek. Buradan arkadaşlarınıza üye olmanızı isteyeceğiniz referans davet linkinide kopyalayıp yapıştırabilirsiniz. Hemen yanında enventeri görüceksiniz. Envantere tıklayın ve sahip olduğunuz altınları görüntüleyin. Mesela 154 altın sitede nakite çevrilebilir 1 TL olarak görünüyor. Yani sadece üye olarak 1 lira kazanabilirsiniz ki tıklatma işi çokda zor değil. Her tıklamada 2 altın geliyor. Bu sayfadan nakite çevrilebilir durmaliraya çevire tıklayarak nakite çevrilebilir durma parası yapabilir ve hemen üst taraftaki ayarlar işaretindeki menüden nakit talebinde bulunabilirsiniz. Herkese bol kazançlar arkadaşlar. Üye olan arkadaşlar konu altına referans linklerini mesaj gönderebilirler tıklayacağıma söz veriyorum.



Referans Linkim:  https://www.durmaplay.com/ref/cmzsln
https://www.durmaplay.com/ref/acmzsln

1 yorum:

  1. https://www.durmaplay.com/oyun/call-of-duty-black-ops-2

    YanıtlaSil